De Bucketlist is uit!

Vanaf vandaag is mijn derde roman DE BUCKETLIST overal te bestellen. Dus ook een gesigneerd exemplaar bij mij, op te vragen via mail@annettevanluyk.nl

Veel leesplezier!

Een Perfecte Illusie verfilmd?

Regelmatig heb ik van lezers de opmerking gekregen dat Een Perfecte Illusie zich uitstekend zou lenen voor een spannende film. En ja… dat is natuurlijk de droom van elke schrijver!

Uitgeverij De Fontein heeft het manuscript 3 jaar geleden opgestuurd naar een wedstrijd voor jonge filmmakers, maar helaas is het toen niet uitgekozen. Omdat het idee toch bleef kriebelen heb ik besloten om me zelf dan maar aan het schrijven van een scenario te wagen. Nu is scenarioschrijven een vak apart, dus dit najaar ga ik eerst een cursus scenarioschrijven volgen aan de Scenariovakschool in Amsterdam. En dan maar duimen dat een producent er brood in ziet!

In de planning voor 2022: een vierde roman?

De Bucketlist moet nog uitkomen dit najaar, maar er zijn alweer plannen voor een vierde roman!

Na het aanhoren van het bizarre levensverhaal van een dappere vrouw die is opgegroeid in een extreme sekte en met ijzeren wilskracht een nieuw bestaan heeft kunnen opbouwen in het buitenland, waren we het er allebei over eens: dit verhaal moet opgeschreven worden! Het zal geen biografie worden, aangezien ik als schrijver de vrijheid wil hebben er echt iets moois van te maken.  Het wordt dus een roman met gefingeerde namen, maar gebaseerd op een waargebeurd verhaal. En geloof me: het is spannender dan menig thriller!

Derde roman gaat er definitief komen!

Inmiddels is mijn derde roman met de werktitel De Bucketlist in de maak! Het zal nog wel een half jaar duren voordat het manuscript klaar is, en minimaal nog een jaar voordat het uitgegeven wordt, maar de contouren van een prachtige avonturenroman worden met de huidige 100+ pagina’s steeds duidelijker zichtbaar. Geen romantische thriller dit keer, maar een mooie wereldreis van een stoere vrouw vol avonturen en mooie verhalen. Wordt vervolgd!

Speciale druk 2020 Een Perfecte Illusie

Een speciale tweede druk tegen een scherpe prijs is vanaf augustus 2020 verkrijgbaar bij alle Kruidvat, Primera en Bruna vestigingen.

De traditionele druk (luxere uitgave) blijft uiteraard ook nog overal verkrijgbaar. De eerste druk was weliswaar al  binnen een jaar uitverkocht, maar is via POD binnen 24 uur te bestellen.

ROADTRIP ITALIA nu ook beschikbaar als luisterboek!

Inmiddels is de luisterboekversie van Roadtrip Italia beschikbaar bij Storytel:

https://www.storytel.com/nl/nl/books/1357515-Roadtrip-Italia

En tevens te koop bij Luisterrijk:

https://www.luisterrijk.nl/luisterboek/9789462173156/roadtrip-italia

Tweede, herziene druk voor Roadtrip Italia

Aangezien de eerste druk al snel was uitverkocht, is er inmiddels een tweede, herziene druk in omloop. Hier zijn nog een paar kleine foutjes uitgehaald en is de lay-out wat ruimer opgezet, waardoor het boek nu bijna 400 pagina’s telt.