Boeken

Een perfecte illusie

Hoe dom kun je zijn om volledig in de ban te raken van een man op een datingsite, die je nog nooit hebt gezien? Dat vraagt Ellen zich ook af, wanneer ze bedrogen uitkomt na een hevige online verliefdheid.
Gedesillusioneerd en bijna bankroet, besluit ze het er niet bij te laten zitten. Ze gaat op zoek naar de man die haar zo heeft belazerd. Dat brengt haar naar Afrika, waar ze in aanraking komt met de praktijken van de ‘Sakawa-boys’, jongens die op slinkse wijze Westerse vrouwen tot hun slachtoffer maken. Maar haar zoektocht is niet zonder gevaren…
Een perfecte illusie van Annette van Luyk is perfect voor de fans van Suzanne Vermeer. Een meeslepend verhaal met een actueel thema, dat naast de kant van het slachtoffer ook die van de dader belicht. Vol avontuur en spanning, maar ook ontroerend en geestig. Onwaarschijnlijk maar toch zo herkenbaar!

“Met haar sprankelende schrijfstijl zet Annette dit actuele gegeven messcherp neer.”
Marelle Boersma – auteur en schrijfdocent

Roadtrip

Mijn tweede avontuurlijke roman met de werktitel ‘Roadtrip’, is in wording!

Een wanhopige vrouw besluit in het holst van de nacht te vluchten met haar twee maanden oude baby. Zonder plan, zonder duidelijke bestemming. Gaandeweg krijgt haar reis toch een doel: noodgedwongen gaat ze op zoek naar haar vader, die ze nooit gekend heeft. Het wordt een enerverende roadtrip, dwars door Italië!