Het manuscript van De Japanse Weduwe is klaar en ligt bij de proeflezers!

Goed nieuws! Het heeft wat bloed, zweet, en tranen gekost, maar gisteren heb ik het manuscript  afgerond.

De Japanse weduwe is het beste te typeren als een psychologische thriller, waarbij de achtergrond van de “dader” goed is uitgewerkt. Tevens geeft dit boek een mooie inkijk in de Japanse cultuur en tradities, waarvoor ik uitgebreid research heb verricht. Al sinds mijn KLM periode heb ik een haat-liefde verhouding met Japanners (ik heb o.a. op de marketingafdeling Japanse Markt gewerkt tijdens mijn eerste zwangerschap), vandaar dat dit boek een flinke uitdaging is geworden 🙂

Uitgevers die interesse hebben kunnen contact met me opnemen, voor mijn vijfde boek geldt op alle vlakken: nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Boekpresentatie op symposium 19 november 2022 in Zwolle

Op 19 november zal ik tijdens een symposium voor psychotherapeuten over intergenerationele overdracht van trauma van het Kenniscentrum Transgenerationeel Georganiseerd Geweld, een korte presentatie geven over Getekend door een sekte. Tevens is mijn boek daar tegen een gereduceerde prijs aan te schaffen.

Ik ben daar op uitnodiging van de bestuursleden Bas Kremer (psychotherapeut) en Herry  Vos (psychiater). Tijdens het schrijven van mijn boek hebben zij mij voorzien van adviezen omtrent ernstige jeugdtrauma’s en traumaverwerking.

Zie voor meer info over het symposium: https://kenniscentrumtgg.nl/

 

Vandaag op Tijd voor Max (17.10 NPO1)!

Met mijn nieuwe roman Getekend door een sekte ben ik vanavond te gast in het live televisieprogramma Tijd voor Max.  Een heftig verhaal over een echte overlever dat verteld en zo veel mogelijk gedeeld moet worden!

Nieuwe roman “Getekend – het bizarre levensverhaal van een ex-sektelid” inmiddels geredigeerd.

Sneller dan verwacht zal mijn nieuwe roman waarschijnlijk al binnen enkele maanden verschijnen.

Dit keer geen feelgood, maar een aangrijpende roman losjes gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een vrouw, opgegroeid in een extreme sekte, die met ijzeren wilskracht de hel uit haar jeugd heeft weten te ontvluchten en een nieuw bestaan heeft opgebouwd in het buitenland.

Huiveringwekkend en indringend, maar geschreven met een zekere lichtheid en levenslust die je in zijn greep houdt tot de laatste bladzijde.

Er komt een nieuwe roman aan!

Inmiddels ben ik al een flink eind op weg met mijn nieuwe roman met de werktitel:  Getekend – Het bizarre verhaal van een ex-sektelid.

Dit keer geen luchtige avonturenroman, maar het ingrijpende verhaal van een vrouw die als kind opgroeide in een extreme sekte, en daardoor de nodige trauma’s heeft opgelopen.  Hoe ze daaruit is ontvlucht en voor zichzelf een nieuw bestaan in het buitenland heeft weten op te bouwen is wel degelijk een geweldig avontuur waar je alleen maar diepe bewondering voor kunt hebben!

Hoewel gebaseerd op een waargebeurd verhaal,  is het opgeschreven als een spannende roman die je niet meer loslaat totdat je de laatste bladzijde hebt gelezen.

Verwacht: eind 2022